Били Гардел показа впечатляващата форма след драстичното си отслабване. 53-годишният актьор,

...
Били Гардел показа впечатляващата форма след драстичното си отслабване. 53-годишният актьор,
Коментари Харесай

Неузнаваем е: Известен американски комик отслабна драстично

Били Гардел сподели впечатляващата форма след фрапантното си намаляване. 53-годишният артист, който тежеше 168 кг по време на пика на телевизионния ситком " Майк и Моли ", в който взе участие, описа в детайли за шокиращата си промяна.

" Килограмите ми варират сред 93 кг и 95 кг ", споделя Гардел по време на изявление на снимачната площадка на хитовия ситком " Боб и Абишола ". " Грижата за себе се е доста значима и осъзнавайки това, мисля, че най-сетне реализирах задачата ".

Гардел показа и своите препоръки към тези, които желаят да отслабнат. " Мисля, че би трябвало да постигнеш естетика със себе си и в един миг да се погледнеш в огледалото и да си кажеш: " Знаеш ли, евентуално е време да се погрижа за теб. "  

'Mike & Molly' star Billy Gardell reveals how he lost over 150 pounds
— Fox News (@FoxNews)

" Но аз мощно имам вяра, че когато го получиш, ще го получиш. Няма значение какво е, стига да го получиш ", означи той. " Но имам вяра, че когато е време нещо да ти се случи, то ще ти се случи. Няма значение какво е, стига да го получиш. "

През 2020 година звездата от „ Боб и Абишола “ се подложи на процедура, изменяща живота: стомашен байпас. Той също по този начин употребява спорното лекарство Ozempic, като даже взе участие в реклама за него през 2021 година Приложението на медикамента е за хора с диабет, от който той също страдаше в този интервал, само че се употребява и от доста хора, които просто желаят да отслабнат бързо.

След внушителната си загуба на тегло сърдечната периодичност на Гардел неподвижен е спаднала от 113 на 68, а неговият диабет вид 2 към този момент е " липсващ ", разкри още той.

" Все още пуша цигари ", призна Гардел. " Но работя върху това. Един мой другар ми сподели: " Трябва да ти откажеш, те те убиват. "

Сред главните фактори, стимулирали артиста от " Майк и Моли " в битката с килограмите, е неговият наследник.

" Когато навършиш 50, започваш да правиш онази математика на татковците, от рода на " Ако мога да пребивавам още 25 години, ще го видя на 40... Разбираш ли какво имам поради? Така че желая да съм тук за него ", акцентира още той. 

Bob Hearts Abishola - Season 4 - Open Discussion + Poll *Updated 17th April 2023*

— SpoilerTV.com (@SpoilerTV)

" Давал съм добър образец на детето си в доста аспекти, само че и във връзка с здравето. И по тази причина желая той да види това. Няма значение на каква възраст сте, в случай че сте подготвени да вършиме нещо всеки ден, можете да измененията всичко. "

Независимо от постигнатия триумф Гардел означи през усмивка и няколко минуса, пристигнали с отслабването. " Глезените са тесни ", пошегува се той за новите панталони в дрешника си. " Не желая да върша йога, с цел да изляза от панталоните си. Точно в това ми липсват старите ми панталони, тъй като можеш да ги смъкнеш и просто си излизаш от тях. "

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР